Bli kunde

Hvordan bli kunde

Du ringer meg på +47 91 15 41 74 eller sender en e-post på arne@bangstad.no.

Vi avtaler vårt første møte helt uforpliktende hvor jeg blir kjent med deg og din bedrift, dine behov og dine utfordringer. Jeg forventer ikke at du skal vite hvordan disse løses og det er også mulig at jeg ikke kan tilby noen løsning. Jeg håper imidlertid at jeg kan hjelpe deg og gi deg en relevant analyse og finne riktige løsninger. I tillegg kan jeg gi deg en viktig garant: Ingen Powerpoint-presentasjoner! Vårt første møte vil være kjemisk fritt for presentasjoner av ulike løsninger og selvskryt, men kun en ærlig samtale om hva du trenger hjelp til og hva jeg eventuelt kan bidra med.

Velkommen som kunde

Når vi er blitt enige om riktig løsning og riktig pris, er vi klar til å starte samarbeidet. Jeg vil hjelpe deg med bruk av enkle teknikker og veilede deg og dere i det humanitære markedet. Jeg kan ikke garantere at alle problemer blir løst, men jeg kan garantere ny inspirasjon og kunnskap som du kan bruke!

Kostnad

De fleste har inntrykk av at bruk av konsulenter er dyrt og at det ofte er vanskelig å vite hva en betaler for. Alt for ofte blir kunder bedt om å betale utviklingskostnader for løsninger som ikke er skreddersydd og som skyter langt over mål i forhold til kundens behov. I tillegg har mange bedrifter blitt overrasket over summen på siste faktura.

Slik arbeider ikke jeg. Du vil alltid være oppdatert over påløpte kostnader og kan selv bestemme hvilke løsninger du vil at jeg skal arbeide  med. Jeg vil fakturere i tett dialog med deg og så ofte eller sjeldent som du ønsker. På den måten sikrer vi at du får hva du betaler for og er sikker på at det er lønnsomt for deg å bruke meg som konsulent.